Confidentialitatea datelor cu caracter personal

In aceasta nota de informare, gasiti raspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate si prelucrate datele dumneavoastra personale. Daca aveti o intrebare legata de aspectele prezentate, ne puteti trimite intrebarile dumnvoastra la adresa contact@yayaplay.ro sau la datele de contact furnizate mai jos.

Obiectivele demersului nostru privind aceasta informare sunt urmatoarele:

  • respectarea intimitatii dumneavoastra si protejarea datelor cu caracter personal;
  • rsepectarea prevederilor Legale privind protectia datelor cu caracter personal;
  • intelegerea modulului cum va sunt colectate, stocate si prelucrate datele, astfel incat sa va protejam datele, sa respectam prevederile legale si pentru a servi interesului nostru legitim (comunicari de marketing, informari clienti, obligatii legale).

Yaya Learn&Play cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului yayaplay.ro, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, angajati, fosti angajati) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Aceasta Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului yayaplay.ro, dispozitive de tip smartphone, tableta. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal), va rugam sa nu utilizati site-ul www.yayaplay.ro .

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit in continuare „Regulament” pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Yaya Learn&Play administreaza in conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii serviciilor Yaya Learn&Play.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Yaya Learn&Play colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:

  • Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul yayaplay.ro.
  • Activitati comerciale de vanzari servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari de servicii pe website-ul yayaplay.ro , cercetare/studii de piata, statistica.
  • Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor Yaya Learn&Play, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de servicii si comportamentului consumatorului.
  • Activitati de post-vanzare, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul yayaplay.ro ).
  • In scop probatoriu, in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul yayaplay.ro:

nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul yayaplay.ro , alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica de utilizare Cookie-uri afisata pe website.

  • Pentru activitati comerciale de vanzari de servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.yayaplay.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare/studii de piata, statistica:

nume, prenume, varsta, adresa (domiciliu/resedinta), telefon, e-mail, domiciliu.

  • Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor Yaya Learn&Play, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), obisnuinte/ preferinte/ comportament – in plus, Yaya Learn&Play prelucreaza date constand in seria si numarul actului de identitate strict pentru identificarea castigatorilor campaniilor promotionale (daca este cazul ca acestea sa aiba loc) si pentru conformarea cu cerintele legislatiei fiscale. De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei in functie de tipul concursului/promotiei/aplicatiei/jocului la care participa.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Yaya Learn&Play poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor contractuali ai Yaya Learn&Play (cum este cazul companiilor cu care Yaya Learn&Play se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare),
  • furnizori de servicii (de marketing, servicii de plata/bancare sau alte servicii), inclusiv entitati care asista Yaya Learn&Play in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Yaya Learn&Play precum si dumneavoastra ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dumneavoastra de acces, articolul 15 din Regulament.

Datele inregistrate de noi nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor Yaya Learn&Play.

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulament, respectiv:

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, articolul 13 si 14 din Regulament;
  • de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
  • de rectificare a datelor dumneavoastra cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
  • de stergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
  • de a obtine restrictionarea prelucrarii, articolul 18 din Regulament;
  • la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii-in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, articolul 21 din Regulament;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
  • de a depune o plangere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail sau scrisoare prin posta catre Yaya Learn&Play. Datele de contact la gasiti pe site-ul nostru: yayaplay.ro.

Prevederi speciale legate de minori

Yaya Learn&Play nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele Regulamentului, articolul 8 si in cazuri strict determinate.

Yaya Learn&Play nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul nostru, ori participarea la concursuri sau campanii ale companiei, decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii de la Yaya Learn&Play numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

Durata prelucrarii datelor

Va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016.

De asemenea, Yaya Learn&Play poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare. Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate face pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare/studii de piata.

Acest site foloseşte cookie-uri, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare şi a culege informații generale legate de traficul pe site. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. implicit pentru folosirea acestor cookie-uri, precum și politica noastră privind confidențialitatea datelor. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close